Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uskomattomat tositarinat – lue Kuukausiliitteen kesälumisto nyt HS:n sovelluksesta tai verkosta

Kesälukemistossa perehdytään valemuistoihin ja Enkeli-Elisaan.

Kotimaa
 
HS

Jatkosodan aikaan Viipurin maalaiskunnassa jäi kaksi suomalaista pikkupoikaa sekasortoisessa tilanteessa vihollisen puolelle. Ihmeellisten vaiheiden jälkeen he pääsivät rintaman läpi Suomeen. Se on uskomaton tarina – niin uskomaton, että Kuukausiliitteen numerossa 6/2006 kysyttiin, onko se totta.

Sama kysymys esitettiin Kuukausiliitteessä heinäkuussa 2012. Julkisuudessa oli kerrottu Enkeli-Elisan tarinaa. Hän oli koulukiusattu tyttö, joka oli tehnyt itsemurhan. Mutta oliko Enkeli-Elisaa koskaan olemassa?

Kuukausiliitteen digitaalisessa kesälukemistossa on julkaistu uudelleen kahdeksan kiinnostavaa juttua. Valemuistojen ja Enkeli-Elisan lisäksi kerrotaan esimerkiksi Nokian epäonnistumisen syistä, Tulilahden murhista, 18 vuotta halvaantuneena maanneesta Heikistä sekä Porvoon kirkon tuhopoltosta.

Kesälukemisto on ladattavissa ilmaiseksi HS:n älypuhelin- ja tablettisovelluksesta. Jutut ilmestyvät myös Helsingin Sanomissa jatkokertomuksina kesäheinäkuun aikana. Kuukausiliitteen kesälukemiston lisäksi HS julkaisee kesällä erikoislehtiä.

Maanantaina julkaistussa erikoislehdessä HS:n kirjeenvaihtaja Pekka Hakala ajaa Ladalla Venäjän halki selvittääkseen, millainen maa se todella on. Matkajuttu, Kuukausiliitteen kesälukemisto ja muut erikoislehdet ovat luettavissa osoitteessa HS.fi/lehtiarkisto.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat