Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikonlopun ulkoilmatapahtumiin kannattaa varata niin aurinkolasit kuin sadeviittakin

Tulevana viikonloppuna vietetään useita kesätapahtumia eri puolilla Suomea. Katso tästä paikkakuntakohtainen sääennuste isoimpiin tapahtumiin.

Kotimaa
 
Viikonlopun tapahtumia vietetään vaihtelevassa säässä
Viikonlopun tapahtumia vietetään vaihtelevassa säässä
Tuleva viikonloppu on varmasti yksi kesän vilkkaimmista ulkoilmatapahtumien suhteen. Videolla esitellään paikkakuntakohtaisesti, millaisessa säässä viikonlopun isoimpia tapahtumia juhlistetaan.

Viikonlopun tapahtumia vietetään melko vaihtelevassa, mutta kesäisessä ja paikoin helteisessäkin säässä. Auringonpaisteen väliin mahtuu siis myös viilentäviä sade- ja ukkoskuuroja ja sunnuntaina saatetaan nähdä jopa kuluvan kesän voimakkaimmat ukkoset.

Perjantaina sateet tai sadekuurot ovat yleisimpiä pohjoisessa sekä paikoin myös lännessä, mutta sateista huolimatta lämpötila on yli 20 asteessa. Idässä ja etelässä on poutaa ja melko aurinkoista ja näillä seuduilla lämpötila voi kohota jopa hellelukemiin.

Lauantaina virtaa etelästä yhä lämpimämpää ilmaa ja lauantaina mitataankin etelässä yleisesti hellelukemia. Sade- ja ukkoskuurot ovat tuolloin mahdollisia maan keskivaiheilla, etenkin lännessä, mutta lauantai on viikonlopun päivistä yleisesti poutaisin ja aurinkoisin.

Sunnuntain aikana Suomen yli liikkuu sadealue, joka pyyhkii mennessään myös helteisen ilman. Päivä ennättää kuitenkin idässä olla varsin kuuma. Lämpötila voi kohota jopa 30 asteeseen.

Lännessä sää jo viilenee 20 asteen tuntumaan ja sadealueen yhteydessä voi ukkostaa voimakkaastikin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat