Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi varoittaa: Huijarit vaihtavat pankkikortteja Länsi-Uudellamaalla

Kotimaa
 

Poliisi varoittaa Länsi-Uudellamaalla liikkuvista huijareista, jotka vaihtavat pankkiautomaatilla asioivan pankkikortin toiseen. Tekijöitä on ollut kaksi, ja he ovat myöhemmin nostaneet uhrin kortilla rahaa.

Tapauksia on ollut Lohjalla, Vihdissä ja Nummelassa kevään ja kesän aikana jo viisi. Tuorein varkaus tapahtui torstaiaamuna, kun vihtiläisnaiselta anastettiin 440 euroa.

Teot ovat noudatelleet samaa kaavaa. Kaksi nuorta tummiin pukeutunutta miestä on tullut häiritsemään pankkiautomaatilla asioivan luokse.

Toinen sanoo aiotulle uhrille, että tältä on pudonnut maahan rahaa. Kun rahaa nostavan huomio kiinnittyy toisaalle, toinen miehistä vaihtaa automaatissa olevan kortin toiseen.

Ennen korttien vaihtoa miehet ovat urkkineet uhrin käyttämän tunnusluvun.

Poliisi kehottaa huijauksen uhreja sekä huijausyrityksen kohteiksi joutuneita tai tapauksen nähneitä soittamaan heti hätänumeroon 112. Poliisi toivoo saavansa tietoja huijarien tuntomerkeistä.

Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä puhelimitse 0295413 031 tai sähköpostilla osoitteeseen: vihjeet.espoo@poliisi.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat