Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julkaistu: Putin saapui Kultarantaan Niinistön vieraaksi

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin saapui perjantai-iltapäivänä Suomeen tapaamaan tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä Naantalin Kultarannassa. Presidentit keskustelevat todennäköisesti ainakin Itämeren turvallisuustilanteesta ja Ukrainan sodasta.

Ulkoministeri Timo Soini (ps) puolusteli kohua herättänyttä Britannian-matkaansa ennen eduskunnan ylimääräistä täysistuntoa. Vierailu on herättänyt keskustelua siitä, ajaako Soini Suomen etua antamalla ristiriitaisia ja joidenkin mukaan hallituksen edun vastaisia signaaleja ulostuloillaan.

Lue myös muun muassa huippunopean Hyperloop-yhteyden viimeisimmästä askeleesta ja tappajaetanoiden torjunnasta yksinkertaisin konstein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat