Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lauantaina kannattaa nauttia lämpimästä säästä – sunnuntaina selvä muutos

Viikonloppuun mahtuu helteitä, mutta myös rankkasateita ja ukkosia. Sunnuntaina laaja sadealue liikkuu maan yli lännestä itään.

Kotimaa
 
Lauantain sää on poutainen ja jopa helteestä päästään nauttimaan
Lauantain sää on poutainen ja jopa helteestä päästään nauttimaan
Lauantaina suuressa osassa maata on poutaa ja helteistä. Sunnuntaiksi saapuu kuitenkin laaja sadealue, joka liikkuu Suomen yli lännestä itään.

Sää on tänään maan etelä- ja itäosassa poutainen ja aurinko myös paistaa laajalti. Hellelukemia mitataan aurinkoisimmilla alueilla idässä ja kaakossa. Muualla lämpötila on 20 asteen tuntumassa.

Sadekuuroihin kannattaa varautua maan länsiosasta pohjoiseen ulottuvalla alueella. Illan aikana myös jatkuvia sateita leviää lännestä Suomeen. Sadealueen jälkipuolella maan länsiosaan virtaa viileämpää ilmaa.

Idässä sateiden edellä puolestaan on erittäin lämmintä ilmamassaa, joten Pohjois-Karjalassa voidaan vielä mitata sunnuntaina liki 30 asteen lämpötiloja. Sateisilla alueilla ja lännessä lämpötila jää paikoin 20 asteen alapuolelle.

Kaakossa sateet ovat paikoin runsaita ja taajamatulvat ovat täällä mahdollisia. Paikoin maan itäosassa voi myös ukkostaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat