Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhteensä kahdeksan kuubalaista on pidätetty tai otettu kiinni raiskausepäilyn takia Tampereella

Pidätetyt ja kiinniotetut miehet ovat pelaajia Kuuban lentopallomaajoukkueessa, joka hävisi maailmanliigan ottelun Suomea vastaan.

Kotimaa
 

Sisä-Suomen poliisi on viikonlopun aikana ottanut kiinni tai pidättänyt yhteensä kahdeksan Kuuban lentopallojoukkueen pelaajaa, rikoskomisario Joni Länsipuro kertoi Helsingin Sanomille.

Poliisi tutkii pidätettyjen ja kiinniotettujen pelaajien tapausta törkeänä raiskauksena, Länsipuro sanoi.

Länsipuro totesi, että tässä vaiheessa tutkintaa kysymys on epäilystä. Epäiltyjen syyllisyydestä päättää esitutkinnan ja mahdollisen syytteen nostamisen jälkeen käräjäoikeus.

Ensimmäiset kolme Kuuban lentopallomaajoukkueen pelaajaa otettiin kiinni lauantaina Tampereella.

Sunnuntaina poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni vielä yhteensä viisi miestä, jotka ovat Kuuban lentopallomaajoukkueen pelaajia.

Ilta-Sanomien mukaan epäilty teko tapahtui hotellissa, johon pelaajat olivat majoittautuneet.

Rikoskomisario Länsipuro kieltäytyi vahvistamasta tai antamasta mitään tietoja rikoksen mahdollisesta tekopaikasta.

Kaikki esitutkintaan liittyvät tiedot ovat salaisia, koska siten halutaan turvata mahdollisen rikoksen asianomistajan yksityisyys, Länsipuro sanoi.

Sen asian Länsipuro vahvisti, että asianomistajia on yksi.

Länsipuron mukaan pelaajien oli tarkoitus poistua Suomesta varhain maanantaina. Pidätetyt ja kiinniotetut pelaajat tuskin kuitenkaan pääsevät poistumaan muun joukkueen mukana.

Kun rikoksesta epäilty pidätetään, poliisi saa pitää epäillyn säilössä kolmen vuorokauden ajan. Sen jälkeen tuomioistuimen päättää, vangitaanko epäilty.

Maanantain aikana mahdollisesti selviää, esittääkö poliisi epäiltyjen vangitsemista. ”On tavanomaista, että poliisi esittää tällaisessa rikosnimikkeessä henkilöä vangittavaksi”, Länsipuro sanoi.

Poliisi on koonnut Tampereelle päteviä espanjan kielen tulkkeja, ja esitutkinta etenee nyt tulkkien avulla niin nopeasti kuin se on mahdollista, Länsipuro sanoi.

Suomen miesten lentopallon maajoukkue kohtasi Kuuban Maailmanliigan ottelussa Tampereella lauantaina.

Suomi voitti Hakametsän jäähallissa 3–1, mutta illan puhutuin asia tuli esiin jo ennen ottelua, kun kävi ilmi, että olympialaisiin päässeen Kuuban joukkueesta puuttui kolme sen kirkkainta tähteä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat