Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tampereen raiskausepäily: Kaksi kuubalaista lentopalloilijaa vapautettu, kuutta esitetään vangittavaksi

Epäillyn raiskauksen uhri on täysi-ikäinen suomalainen nainen

Kotimaa
 

Poliisi aikoo vaatia kuutta kuubalaista lentopalloilijaa vangittavaksi raiskausepäilyn vuoksi. Tapausta tutkitaan törkeänä raiskauksena. Miehet on pidätetty.

Vangitsemiskäsittely pidetään Pirkanmaan käräjäoikeudessa tiistaina.

Alkujaan epäiltyjä oli kahdeksan, mutta kaksi pelaajaa vapautettiin maanantaina. Heitä ei poliisin mukaan enää epäillä törkeästä raiskauksesta.

Epäillyn törkeän raiskauksen uhri on suomalainen täysi-ikäinen nainen. Tutkinnanjohtaja Joni Länsipuron mukaan uhri ei ole sairaalahoidossa, eikä hänelle tullut vakavia pysyviä fyysisiä vammoja. Uhria on jo pystytty kuulemaan.

Epäilty raiskaus tapahtui Hotelli Ilveksessä Tampereella perjantaina ja lauantain vastaisena yönä. Länsipuron mukaan asiasta ilmoitettiin hätäkeskukseen kello 5.39.

Länsipuro ei ottanut kantaa siihen, miten uhri ja epäillyt ovat tavanneet.

Länsipuron mukaan epäiltyihin on saatu tulkkien välityksellä keskusteluyhteys. Hän ei kuitenkaan paljasta, ovatko epäillyt kiistäneet tai myöntäneet rikoksen.

Länsipuron mukaan muuta joukkuetta ei ole tarvetta kuulla ainakaan tässä vaiheessa tutkintaa. Poliisin tiedossa ei ole, ovatko muu joukkue ja kaksi maanantaina vapautettua pelaajaa poistuneet Suomesta.

Länsipuro painottaa myös, että koko joukkuetta ei saa syyllistää tilanteesta. Hänen mukaansa poliisin yhteistyö joukkueen johdon ja Kuuban suurlähetystön kanssa on sujunut hyvin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat