Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Berlusconi julkisuuteen sydänleikkauksen jälkeen – lupasi vielä palvella maataan

Tiistaina entinen pääministeri myös kertoi olevansa valmis myymään omistamansa AC Milan -jalkapallojoukkueen kiinalaiselle konsortiolle.

Kotimaa
 
Flavio Lo Scalzo / Reuters
Silvio Berlusconi vilkutti poistuessaan sairaalasta tiistaina.
Silvio Berlusconi vilkutti poistuessaan sairaalasta tiistaina. Kuva: Flavio Lo Scalzo / Reuters

Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi esiintyi tiistaina ensimmäistä kertaa julkisuudessa sen jälkeen, kun hän kesäkuun puolivälissä joutui sydänleikkaukseen.

79-vuotias Berlusconi näytti uutistoimisto Reutersin mukaan heikkokuntoiselta, mutta kertoi silti haluavansa vielä palvella maataan.

”Voin jo paremmin, mutta minulla on vielä kahden kuukauden toipilasaika. Sen jälkeen toivon olevani vielä hyödyksi Italialle ja italialaisille.”

Berlusconi joutui kesäkuun alussa sairaalaan sydämen vajaatoiminnan vuoksi. Hänelle on asennettu kymmenen vuotta sitten sydämentahdistin.

Berlusconi toimi pääministerinä vuosina 1994–1995, 2001–2006 ja viimeisimmäksi vuosina 2008–2011. Lukuisten oikeudenkäyntien vuoksi Berlusconi on pysynyt poissa politiikasta viime vuodet.

Vuonna 2012 Berlusconi tuomittiin verovilpistä, ja hän sai viiden vuoden kiellon toimia julkisessa virassa.

Tiistaina entinen pääministeri myös kertoi olevansa valmis myymään omistamansa AC Milan -jalkapallojoukkueen kiinalaiselle konsortiolle.

Ehtona kaupoille on, että kiinalaisostaja investoi 400 miljoonaa euroa talousvaikeuksissa olevaan Italian jalkapallon ykkössarjaan Serie A:han.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat