Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on julkaistu – lue päivän tärkeimmät uutiset

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Jeff J Mitchell / Reuters
Irak-raportin päätutkija Sir John Chilcot.
Irak-raportin päätutkija Sir John Chilcot. Kuva: Jeff J Mitchell / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Britannia lähti Irakin sotaan puutteellisten tiedustelutietojen perusteella ilman, että rauhanomaisia keinoja olisi koskaan katsottu loppuun, keskiviikkona julkistetun uuden Irak-raportin päätutkija Sir John Chilcot sanoi Lontoossa.

HS Illassa kerrotaan myös, että suomalainen lentoyhtiö Go Aviation aloittaa lennot uudenlaisella konseptilla elokuun puolivälissä. Go Aviationilla voi matkustaa rajattoman määrän matkoja kiinteällä kuukausimaksulla, ja yhtiön pyrkimyksenä on matkustaa Euroopassa asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että keskusrikospoliisi julkaisi kesän etsityimmät henkilöt, hovioikeus alensi autoilijan tuomiota pyöräilijän kuolemasta Meilahdessa ja että punnan arvon romahdus houkuttelee suomalaisia Lontooseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat