Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rattijuoppo teloi kaksi mopoilijaa, ei muista tapahtumista mitään

Vahvassa humalassa ajamisesta epäilty mies osui kahteen mopoilijaan alle kilometrin mittaisella matkalla.

Kotimaa
 

Ajo-oikeudeton ja alkoholin vaikutuksen alainen autoilija törmäsi kahteen mopoilijaan tiistaina hiukan ennen puolta yötä Mänttä-Vilppulassa.

Poliisin tiedotteen mukaan mopoa kuljettaneet nuoret olivat ajamassa tien oikeassa reunassa Satakunnantietä Mäntästä Vilppulaan.

50-vuotias mies ajoi ensin päin edessä mennyttä skootteria, niin että 15-vuotias kuljettaja putosi kyydistä ja loukkaantui.

Skootteri vaurioitui kauttaaltaan, ja takarengas irtosi siitä kokonaan. Skootterin kuljettaja sai eriasteisia murtumia, mutta vammat eivät ole poliisin mukaan hengenvaarallisia.

Vain 700 metriä edellisestä kolarista mies törmäsi toiseen 15-vuotiaaseen mopoilijaan. Mopon kuljettaja lensi törmäyksen voimasta lentänyt ajoneuvon tuulilasiin ja siitä maahan.

Mopo vaurioitui peräpäästään. Mopon kuljettajalle tuli vammoja rintakehän alueelle, mutta hänen vammansa eivät myöskään olleet hengenvaarallisia.

Mies oli pysähtynyt törmäysten jälkeen vastaantulevien kaistalle.

Henkilöauton etuosa oli törmäyksistä pahoin vaurioitunut, tuulilasi oli painautunut ja haljennut ja ajoneuvon etuturvatyynyt olivat lauenneet.

Nopeusrajoitus tapahtumapaikalla on 60 km/h.

Autoilijaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

2,9 promillea puhaltanut mies ei kyennyt esitutkinnassa muistamaan tapahtuneesta mitään, kertoo poliisi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat