Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi etsii mahdollisesti hengenvaarassa olevaa kadonnutta miestä

Poliisi on keskittänyt etsintänsä Kaarinaan Piikkiön alueelle.

Kotimaa
 
Lounais-Suomen poliisi
Vesa Riihiluoma
Vesa Riihiluoma Kuva: Lounais-Suomen poliisi

Lounais-Suomen poliisi etsii kadonneeksi ilmoitettua Vesa Riihiluomaa.

Poliisin tiedotteen mukaan on syytä epäillä Riihiluoman hengen tai terveyden olevan vaarassa. Lounais-Suomen poliisi ei kuitenkaan lähde tarkentamaan, mihin nämä epäilyt perustuvat.

”Emme voi valitettavasti alkaa henkilöiden terveystietoja paremmin avaamaan”, komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisista kommentoi.

Poliisi on keskittänyt etsintänsä Kaarinaan Piikkiön alueelle, jossa Riihiluoma on asunut.

Poliisi on etsinyt Riihiluomaa iltayöstä lähtien poliisikoirien sekä Rajavartiolaitoksen helikopterin avustuksella. Aikaisin torstaiaamuna poliisi hälytti myös vapaaehtoisen pelastuspalvelun avustamaan etsintää.

”Etsintä jatkuu koko ajan, mutta mitään varmaa johtolankaa meillä ei ole – edes siitä, onko Riihiluoma Piikkiössä. Jostain etsinnät täytyy kuitenkin erilaisiin todennäköisyyksiin perustuen aloittaa ja miettiä sitten niiden jatkamista”, Tikka kertoi torstaina hiukan ennen kello 13:a.

Riihiluoma on 49-vuotias, tummahiuksinen ja normaalivartaloinen mies. Hän saattaa poliisin mukaan käyttää silmälaseja. Riihimäen tämänhetkisestä vaatetuksesta poliisilla ei ole tarkkaa tietoa.

Poliisi pyyttää ilmoittamaan havainnot kadonneesta hätäkeskuksen puhelinnumeroon 112 tai lähimmälle poliisiviranomaiselle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat