Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sää jatkuu vuodenaikaan nähden viileänä – sadekuuroja ropisee viikonloppuna koko maassa

Kotimaa
 
Myös perjantai on sateinen suuressa osassa maata
Myös perjantai on sateinen suuressa osassa maata
Maan itä- ja pohjoisosassa heinäkuun alku on paikoin ennätyksellisen sateinen. Täyttyvä matalapaine vaikuttaa loppuviikon säähän, joten myös lähipäivät ovat sateisia sekä myös viileitä. Lämpötila kohoaa lähipäivinä ylimmillään 20 asteeseen.

Heinäkuu on alkanut hyvin sateisena, eikä loppuviikosta tapahdu muutoksia. Maan itä- ja pohjoisosassa heinäkuun alku on paikoin ennätyksellisen sateinen. Lännessä on puolestaan ollut hieman tavanomaista kuivempaa.

”Seuraavien päivien aikana runsaimmat sateet näyttäisivät painottuvan tällä kertaa länteen, mutta myös Kainuussa ja Koillismaalla sateet voivat olla lähipäivinä runsaita”, kertoo Helsingin Sanomien meteorologi Anniina Törmä.

Täysin poutaista ei ole idässä eikä pohjoisessakaan. Perjantaina sadetta tai sadekuuroja tulee suuressa osassa maata. Idässä aamu on vaihteeksi selkeä ja poutainen, mutta muualla on aamusta alkaen melko pilvistä.

Iltapäivällä itään muodostuu yksittäisiä sadekuuroja, ja seassa voi olla myös ukkosta. Kyse on kuitenkin paikallisista iltapäiväkuuroista, eli illaksi sää maan itäosassa taas poutaantuu. Iltapäivä on suuressa osassa maata pilvinen ja sateinen. Poutaisinta ja aurinkoisinta on maan lounaisosassa.

Sää on yhä vuodenaikaan nähden viileää. Ylimmillään lämpötila kohoaa perjantaina 20 asteeseen todennäköisesti maan itäosassa poutahetkinä sekä Lounais-Suomessa.

Lauantaiksi ei säässä muutoksia tapahdu. Viikonloppuna poutaisinta on sunnuntaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat