Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliitikon elämää, suomalaista työtä ja kansalaisjärjestötoimintaa – HS raportoi päivittäin Porin Suomi-Areenasta

HSTV:n suorassa Junkkari&Lyytinen-ohjelmassa puidaan muun muassa politiikan ryvettynyttä mainetta

Kotimaa
 
Näin lauletaan "Poliitikon elämää" – Lyytinen & Junkkari show valtaa Suomi-Areenan
Näin lauletaan "Poliitikon elämää" – Lyytinen & Junkkari show valtaa Suomi-Areenan
"Politiikon elämää, ei sen enempää", laulavat HS:n Marko Junkkari ja Jaakko Lyytinen ja kutsuvat kaikki seuraamaan omaa show'taan Suomi Areenassa. Laulusessioon osallistuvat myös Annika Saarikko (kesk) ja Ben Zyskowicz (kok). Katso Lyytinen & Junkkari HSTV:stä 11.–15. heinäkuuta. Kuvaus ja editointi: Janne Järvinen.

Maanantaina 11. heinäkuuta alkava Suomi-Areena-tapahtuma kokoaa valtakunnan päättäjät viideksi päiväksi Poriin keskustelemaan yhteiskunnallisista aiheista. Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

Helsingin Sanomat seuraa tiiviisti Suomi-Areenan kiinnostavimpia keskusteluita eri kanavissaan.

HSTV lähettää päivittäin lounasaikaan Junkkari&Lyytinen-nimisen suoran keskusteluohjelman, jossa HS:n toimittajat Marko Junkkari ja Jaakko Lyytinen haastattelevat politiikan ja talouden vaikuttajia. Aiheina on muun muassa poliitikkojen menetetty maine ja EU:n myllerrys.

Poliitikkojen työn todellista luonnetta puidaan myös tiistaina 12.7. HS:n Vain poliitikon elämää -keskustelutilaisuudessa, johon saapuu vieraaksi joukko eturivin poliitikkoja. Kansanedustajat käyttävät ylintä lainsäädäntövaltaa, mutta arvostus on pohjamudissa. Paneelissa pohditaan, miten poliitikkojen arvostusta saataisiin parannettua.

Mukana ovat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk), Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes sekä kansanedustajat Carl Haglund (r), Sanna Marin (sd), Annika Saarikko (kesk) ja Ben Zyskowicz (kok), jotka kertovat uransa kohokohdista ja raskaimmista hetkistä. Keskustelu alkaa tiistaina 12.7. kello 15.15 Antinkatu 5:n lavalla. Juontajina ovat Marko Junkkari ja Jaakko Lyytinen.

Suomi-Areenan sisällöstä raportoidaan HSTV:n lisäksi HS.fi:ssä sekä printtilehdessä. Viiden päivän aikana Suomi-Areenassa pidetään yhteensä 170 tilaisuutta, joihin odotetaan 60 000 kävijää. Suomi-Areenan järjestävät MTV ja Porin kaupunki.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat