Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on julkaistu – lue päivän tärkeimmät uutiset

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
ANDREW YATES / Reuters
Theresa May
Theresa May Kuva: ANDREW YATES / Reuters
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, että Britannian nykyinen sisäministeri Theresa May on nousemassa maan konservatiivipuolueen johtoon ja sitä myötä myös maan uudeksi pääministeriksi.

Apulaisenergiaministeri Andrea Leadsom ilmoitti maanantaina tiedotustilaisuudessa jättäytyvänsä maan konservatiivipuolueen puheenjohtajakilvasta.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että Microsoftin yt-neuvottelut Suomessa päättyivät ja 1 350 menettää työnsä, Tulli järjestää suuren Lada-huutokaupan Sallassa ja että Ronaldo omisti EM-kullan kaikille siirtolaisille.

Kolumnistina on tänään Elina Tanskanen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat