Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Savonlinnan postin työntekijöiden kahvista löytyi huumetta

Myrkytyksen saaneet jakelukeskuksen työntekijät ovat jo palanneet töihin.

Kotimaa
 

Savonlinnan postinjakelukeskuksen myrkytystapauksen syyksi on selvinnyt kahviin pantu huumausaine.Viisi postin työntekijää joutui viime viikon keskiviikkona sairaalaan myrkytysoireiden takia.

”Kahvista on laboratoriotutkimuksissa löytynyt huumausaineeksi luokiteltavaa ainetta. Epäilemme, että se on laitettu sinne tahallaan, joten tutkintanimikkeinä ovat huumausainerikos ja pahoinpitely”, sanoo tutkinnanjohtaja ja rikoskomisario Jouni Väisänen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Jo viime viikon alustavissa tutkimuksissa selvisi, ettei kyseessä ole kaikkein yleisin huumausaine, ja sen myös Väisänen vahvistaa. Hän ei tutkinnallisista syistä halua kertoa huumeesta tarkemmin.

Myrkytyksen saaneille työntekijöille ei teosta koitunut pysyvämpiä haittoja.

”He saivat muutaman päivän sairausloman ja ovat jo kaikki palanneet töihin”, kertoo vanhempi rikoskonstapeli Seppo Leinonen Savonlinnan poliisista

Tapahtumat alkoivat viime viikon keskiviikkona, kun Savonlinnan jakelukeskuksen työntekijät olivat kahvitauolla noin kello 11:n aikaan. Työntekijät alkoivat tuntea pahoinvointia ja huimausta ja lisäksi heillä oli tasapainohäiriöitä.

Poliisin keskusteltua työntekijöiden kanssa ainoaksi yhteiseksi tekijäksi selvisi, että työntekijät olivat olleet kahvitauolla. Poliisi eristi terminaalin ja otti kahvihuoneesta näytteitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat