Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa tänään: Nizzan iskussa kuollut 84 ihmistä

Kuolonuhrien määrä nousi yön aikana. Loukkaantuneita on kymmeniä, joista 18 oli aamulla kriittisessä tilassa.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Ranska heräsi perjantaina murheelliseen päivään. Eilisen kansallispäivän juhlinta muuttui verilöylyksi myöhään illalla Nizzassa Rivieralla, kun 84 ihmistä kuoli kuorma-auton ajettua tahallaan tuhansien ihmisten väkijoukkoon. Presidentti François Hollanden mukaan kyseessä oli terrori-isku. Suomen ulkoministeriö ei ole saanut tietoa, että loukkaantuneiden tai kuolleiden joukossa olisi suomalaisia.

Nizzan torstai-iltainen isku oli jo kolmas iso terroriteko Ranskassa alle kahden vuoden aikana. Tutkijat pohtivat, miksi terroristit iskevät juuri Ranskaan. Jane’sin analyytikko Otso Ihon mukaan isoimpana selityksenä taustalla on integraation epäonnistuminen.

Presidentti Tarja Halonen kertoo yllättyneensä Suomen Tukholman-suurlähettilääseen Jarmo Viinaseen kohdistuvista ahdisteluepäilyistä. Ulkoministeriö selvittää parhaillaan, onko Viinanen syyllistynyt seksuaaliseen häirintään. Häirinnän epäillään kohdistuneen työntekijöihin ja lähetystön vieraisiin.

Lue myös puolueiden kannatuksenvaihteluista, jotka ovat muuttuneet aikaisempaa äkkinäisemmiksi. Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, että isän puoluekannan vaikutus näyttää olevan hieman vahvempi kuin äidin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat