Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisikoira nappasi pusikossa piilotelleen bensavarkaan Salossa

Mies sai kerralla niskoilleen viisi rikosepäilyä.

Kotimaa
 

Salon poliisi kertoo saaneensa tiistaina iltapäivällä ilmoituksen Salon Koskella huoltoasemalla vierailleesta autoseurueesta, joka ei ollut maksanut tankkaamaansa polttoainetta.

Huoltoaseman työntekijä oli omalla autollaan lähtenyt seuraamaan bensavarkaita, ja soittanut matkalta poliisille. Kun poliisipartio valmistautui pysäyttämään vorojen auton, bensaa vohkinut seurue kääntyi ennen poliiseja hiekkatielle ja ajoi erään omakotitalon pihaan.

Poliisin saapuessa pihaan autosta löytyi kaksi matkustajaa, mutta kuljettajaa ei enää näkynyt. Poliisipartion matkassa oli kuitenkin poliisikoira, jolle muutaman sadan metrin mittainen jäljestystehtävä ei ollut suuri haaste.

Koira löysi pusikossa piilottelevan miehen, joka paljastui vuonna 1977 syntyneeksi mieheksi, jonka tilille oli viime vuosien aikana kertynyt poliisin mukaan useita erilaisia rikoksia.

Kun kuljettaja löytyi, kävi ilmi, että hänellä ei ollut auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Karkaamistaan hän perusteli sillä, että oli saman päivän aikana käyttänyt huumausaineita.

Lisäksi miehen kuljettama auto oli poistettu liikennekäytöstä ja siihen oli kiinnitetty väärät rekisterikilvet. Myös toiselta matkustajalta löytyi hallustaan huumausaineita, ja häntä epäillään käyttörikoksesta. Kaikkia kolmea epäillään varkaudesta.

Auton kuljettaja sai tapahtumasta niskoilleen useita rikosepäilyjä. Häntä epäillään nyt varkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuoppoudesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat