Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poikakaksikko sytytti koulupalon Vaasassa – paikkoja sotkettiin myös öljyllä ja maalauksilla

Poliisi selvittää nyt korvausvaatimuksien suuruutta.

Kotimaa
 

Poliisin mukaan 10- ja 11-vuotiaat pojat sytyttivät viime sunnuntaina koulurakennuksen tulipalon Vaasassa. Poliisi on kuullut vaasalaispoikia, jotka ovat kertoneet käsitelleensä tulta niin, että tulipalo syttyi useassa paikassa koulurakennuksessa.

Toinen pojista kertoi sytytyssyyksi sen, että he halusivat jännitystä. Pojat eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa tapahtuneesta.

Poliisi selvittää nyt asianomistajan vahingonkorvausvaateita. Korvaussummat tapahtuneista vahingoista voivat olla huomattavia.

Lain mukaan alle 18-vuotias on vahingonkorvausvelvollinen. Korvaussumma on kuitenkin suhteutettava muun muassa teon laatuun sekä vahingonaiheuttajan ikään ja kehitystasoon.

Poikakaksikko ei pelkästään sytyttänyt koulussa tulipaloa vaan he myös sotkivat paikkoja levittämällä lattialle öljyä. Lisäksi he maalasivat koulun seiniin ja lattioihin suuria maalauksia.

Koulussa tehtiin tapahtumahetkellä rakennustöitä ja pojat käyttivät maalaamiseen työmaalta löydettyjä välineitä.

Tulipalo aiheutti rakennuksessa palovahinkoja ja savuvahinkoja kolmessa kerroksessa. Sankan savun vuoksi myös tulipalon sytyttäneet pojat olivat vaarassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat