Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Järvivedet ovat lähes koko Suomessa 20-asteisia

Järvivedet ovat tällä hetkellä Suomessa monin paikoin hieman tavanomaista lämpimämpiä. Maanantaina lämpötila kohoaa suuressa osassa maata 25 asteen vaiheille.

Kotimaa
 
Järvivedet lämpenevät, vaikka Jaakko heittää maanantaina kylmän kiven
Järvivedet lämpenevät, vaikka Jaakko heittää maanantaina kylmän kiven
Järvivedet ovat tällä hetkellä 18 - 21 asteisia, eli monin paikoin hieman tavanomaista lämpimämpiä. Jaakon kylmän kiven heitto ei viilennä lähipäivinä vesistöjä, vaan päinvastoin. Järvivedet lämpenevät helleputken myötä.

Lähipäivät ovat olleet varsinkin Lapissa hyvin lämpimiä. Alkavalla viikolla sää jatkuu suuressa osassa maata helteisenä.

”Naisten viikko loppuu siihen, kun Jaakko heittää kylmän kiven ja lopettaa kesän uimakauden, mutta tänä vuonna käy päinvastoin”, kertoo Helsingin Sanomien meteorologi Anniina Törmä.

Järvivedet ovat tällä hetkellä Suomessa monin paikoin hieman tavanomaista lämpimämpiä. Järvivesi on lähes koko maassa 18–21-asteista. Lapissa järvivedet ovat yleisesti asteen tai kaksi tavanomaista lämpimämpiä.

Inarijärvellä vesi on peräti neljä astetta tavanomaista lämpimämpää. Tämä johtuu viime päivien erittäin lämpimästä säästä.

Järvi-Suomessa lämpötilat ovat lähellä tavanomaista. Saimaa on reilun asteen normaalia lämpimämpi, Päijänteellä vesi on puolestaan tavanomaista kylmempää. Järvivedet lämpenevät hieman entisestään ensi viikon helleputken myötä.

Maanantaina lämpötila kohoaa suuressa osassa maata 25 asteen vaiheille, mutta Pohjois-Lappi viilenee selvästi viime päivistä. Utsjoellakin pitkään jatkunut helleputki päättyy maanantaina, kun lukemat jäävät lähelle 20 astetta.

Aurinkoisinta sää on maan länsiosassa, muualla muodostuu kumpupilviä ja sade- sekä ukkoskuuroja muodostuu maan itä- ja pohjoisosassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat