Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viisi alaikäistä ulosajossa Kälviällä – 17-vuotias poika kuoli

Poika oli osa viiden alaikäisen seuruetta, joka oli matkalla Kajaanintietä Kannuksen suuntaan tiistaiaamuna. Muille autossa olleille koitui eriasteisia vammoja.

Kotimaa
 

Noona Bäckgren HS

17-vuotias poika kuoli auton ulosajossa Kälviällä Kokkolan kunnassa varhain tiistaiaamuna.

Pohjanmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Anders Åforsin mukaan poika oli osa viiden hengen seuruetta, josta kaikki olivat alaikäisiä. Pojat olivat kotoisin Iisalmen seudulta Pohjois-Savosta.

Menehtynyt poika oli syntynyt vuonna 1999, ja muut vuosina 2000–2002. Myös muut autossa olleet saivat eriasteisia vammoja.

Seurue oli matkaamassa Kajaanintietä Kannuksen suuntaan.

Poliisi on käynyt loukkaantuneiden kanssa alustavia puhutteluja, joiden perusteella poliisille on muodostunut varsin selkeä kuva onnettomuuden tapahtumakulusta.

Onnettomuuden syynä näyttää olleen kuljettajan ohjausvirhe polkupyöräilijää ohitettaessa. Tilanteeseen yhdistyi poliisin mukaan suurta tilannenopeutta ja ajo-oikeudettoman kuljettajan kokemattomuutta.

Poliisin aiemman tiedotteen mukaan auto lähti tilanteessa pyörimään katon kautta ympäri. Pyörähdyksen aikana yksi pojista lensi ulos autosta ja kuoli tapahtumapaikalle.

Onnettomuusauton teknistä tutkintaa ei ole vielä tehty.

Åforsin mukaan menehtyneellä pojalla ei ollut turvavyötä, ja turma-auto oli malliltaan henkilöauto, jonka takaosissa ei ollut varsinaista penkkiä vaan jonkinlainen itse kyhätty tila.

Poliisi ei epäile alkoholin osuutta asiaan.

Tapahtunutta tutkitaan nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus sekä kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat