Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Evira varoittaa: Salosen ruisleipiin päätynyt ehkä hiekkaa

Hiekkaa mahdollisesti sisältäviä leipiä on ollut myynnissä Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa sijaitsevissa kaupoissa.

Kotimaa
 

Kaupoista on poistettu erä ruisleipiä, jotka saattavat sisältää hienojakoista hiekkaa, kertoo Elintarviketurvallisuusvirasto Evira.

Leipomo Salonen
Hiekkaa on saattanut päätyä muun muassa Perheleipuri Salosen Ruisreikäleipiin.
Hiekkaa on saattanut päätyä muun muassa Perheleipuri Salosen Ruisreikäleipiin.

Leipomo Salonen Oy:n leipiä on ollut myynnissä Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa sijaitsevissa kaupoissa.

Leipomo Salosen mukaan hiekkaa mahdollisesti sisältävä jauho oli tehty erityisesti heidän leipiään varten.

Jauhojen valmistaja selvittää, miten hiekkaa on saattanut päätyä jauhojen joukkoon. Valmistajan mukaan hiekka on ollut hyvin hienojakoista, koska jauhot on puhdistettu sihdeillä useita kertoja. Hiekka ei ole siis vaarallista ihmisille, valmistaja arvioi.

Eviran mukaan markkinoilta on poistettu seuraavat ruisleivät, joiden parasta ennen -päiväys on 28.–31. heinäkuuta: Perheleipuri Salonen Ruisreikäleipä (330 g), Perheleipuri Salonen Ruispalaleipä 6 kpl (370 g) ja Perheleipuri Salonen Ruisnappi 8 kpl (300 g).

Leipomo Salonen pyytää virheellisen tuotteen saaneita kuluttajia ottamaan yhteyttä suoraan asiakaspalveluun numeroon 02 274 3700.

Leipomo hyvittää ostokset asiakkaille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat