Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies työnnettiin sillalta mereen Oulussa – poliisi tutkii tapon yrityksenä

Poliisi on ottanut nuoren miehen kiinni tapauksen johdosta.

Kotimaa
 

Nuorehko mies työnnettiin varhain lauantaina sillalta veteen Oulussa, tiedottaa Oulun poliisi.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni yksi nuori mies. Epäilty ja uhri ovat ennestään tuttuja toisilleen, mutta poliisin mukaan tapahtumien kulusta on ristiriitaisia tietoja.

Sivullinen huviveneilijä auttoi veteen työnnetyn miehen rantaan. Poliisi tiedotti aamupäivällä, että mies on vielä sairaalahoidossa, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.

Pelastuslaitos sai tapauksesta hälytyksen yöllä kolmen aikoihin. Torinrannasta Pikisaareen johtavalta sillalta mereen työnnetty mies putosi arviolta kolmen metrin matkan.

”Hän ei ollut päässyt vaipumaan pinnan alle, mutta ei jaksanut itse uida rantaan”, kertoo päivystävä palomestari Marko Hottinen.

Pienellä pulpettiveneellä liikkeellä ollut sivullinen auttoi miehen rantaan ennen pelastuslaitoksen saapumista. Myös se oli Hottisen mukaan onni onnettomuudessa, että vesi oli putoamispaikalla syvää.

Lähistöllä Kuusisaaressa vietettiin perjantai-iltana Qstock-festivaalia, ja alueella oli tapahtuma-aikaan paljon ihmisiä. Alkoholin mahdollista osuutta tapahtumiin ei poliisin mukaan tiedetä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat