Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moottoripyöräilijä pakeni poliisia yli 220 kilometrin tuntinopeudella Hankasalmella

Poliisi ei pysynyt rajua ylinopeutta ajaneen moottoripyöräilijän perässä.

Kotimaa
 

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja perjantai-iltana Hankasalmella liikkuneesta moottoripyöräilijästä, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisipartio huomasi perjantai-iltana Hankasalmella liikenneaseman lähistöllä ylinopeutta ajaneen moottoripyöräilijän. Alueella oli 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus, mutta poliisi mittasi moottoripyörän liikkuvan 167 kilometrin tuntinopeudella. Moottoripyöräilijää yritettiin turhaan pysäyttää.

Poliisi lähti seuraamaan moottoripyörää, joka Hankasalmen taajamassa saavutti 145 kilometrin tuntinopeuden, vaikka alueella oli 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Taajaman alueella moottoripyöräilijä ohitti useita autoja.

Kun moottoripyöräilijä poistui Hankasalmen taajama-alueelta, saavutti moottoripyörä pian peräti 227 kilometrin tuntinopeuden, ja katosi poliisipartion näkyvistä. Kuljettajaa tai moottoripyörää ei enää tämän jälkeen havaittu.

Poliisin mukaan kyseessä oli isokokoinen, erikoismaalattu moottoripyörä, jonka kyljessä näytti olevan japaninkielistä kirjoitusta.

Poliisi pyytää tapauksesta jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä Sisä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 414 811.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat