Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

3, 8 promillea puhaltanut kuljettaja yritti juosta poliisia pakoon Kärsämäellä – kaatui pusikkoon

Kotimaa
 

Poliisi otti lauantaina Kärsämäellä kiinni ajo-oikeudettoman, 3,8 promillea puhaltaneen miehen, joka yritti juosta poliisia pakoon. Yritys tyssäsi kuitenkin voimakkaasta humalatilasta johtuen lyhyeen, tiedottaa poliisi.

Poliisin lauantaina kello 12:n jälkeen saaman ilmoituksen mukaan Kärsämäellä oli suistunut auto ojaan ja auton ympärillä hääri viinalta haissut mies.

Ilmoituksen mukaan mies oli poistunut paikalta, Nurmesjärventien ja Nättilehdontien risteyksestä, läheisen autiotalon pihaan.

Paikalle mentyään poliisipartio tapasikin autiotalon pihan pusikosta tuntomerkkeihin sopivan miehen.

Poliisin nähtyään mies lähti juoksemaan karkuun. Lyhyt pako päättyi siihen, kun mies kaatui pusikkoon ja poliisipartio sai hänet kiinni.

Ulkopaikkakuntalainen, 70-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin 3,8 promillea. Samalla selvisi, että kiinniotettu mies oli ajokiellossa ja hänen käyttämänsä auto oli liikenteestä poistettu.

Mies kuljettiin kiinniotettuna Ylivieskan poliisivankilaan. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat