Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Menikö uutispäivä ohi? HS Illasta voit lukea päivän tärkeimmät uutiset

HS Ilta on nyt ladattavissa.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Tiistain HS Illassa kerrotaan muun muassa suomalaisten tuloista, joita määrittää vahvasti se, mihin sukupolveen on sattunut syntymään. Parhaassa asemassa tulokehityksen kannalta ovat ne, jotka ovat työelämässä hyvinä aikoina, jolloin talous ja ansiot kasvavat.

Voit testata tulolaskurilla, miten omat tulosi suhtautuvat väestön keskiarvoon iän, kotitalouden rakenteen, työtilanteen sekä koulutuksen suhteen.

Lisäksi kerrotaan magneettikuvausten hintojen rajusta laskusta pääkaupunkiseudulla ja muualla maassa. Kilpailun lisäännyttyä magneettikuvaushinnat ovat laskeneet jopa 50 prosenttia.

Näiden aiheiden lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa, kuinka Turkin talous menettää jopa 90 miljardia euroa vallankaappausyrityksen takia. Turkki on myös antanut pidätysmääräyksen sadasta sairaalan henkilökunnan jäsenestä. Mukana on myös lääkäreitä. Lisäksi tiistaina uutisoitiin poliisin järjestämistä tehoratsioista, Mikkelin myrkkyviinatapauksista sekä Nurmijärven kunnan uudesta mainoskampanjasta, jota varten on muun muassa tehty itse rap-video.

Löydät HS Illasta perinteiseen tapaan myös sudokun, Maailman kuvat ja sarjakuvat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat