Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mieskolmikon epäillään anastaneen 34 000 euron arvosta puhelimia epätavallisen tempun avulla

Poliisin mukaan yksi epäillyistä piiloutui yöksi myymälään ja pakkasi anastetut älypuhelimet reppuun.

Kotimaa
 

Poliisi epäilee kolmen liettualaismiehen anastaneen älypuhelimia noin 34 000 euron arvosta Porin Mikkolassa sijaitsevasta Prismasta kesäkuussa, Lounais-Suomen poliisi tiedottaa.

Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille 10. kesäkuuta, kun partio kiinnitti huomiota Britannian rekisterissä olevaan henkilöautoon. Poliisi tarkkaili autoa, joka päätyi ulkoilualueelle Tampereelle. Kyydissä ollut mies käväisi metsässä, jota poliisi alkoi tutkia poliisikoiran avulla.

Koira löysi kahdesta maastokätköstä yhteensä 45 älypuhelinta, jotka olivat yhä myyntipakkauksissaan. Löydön jälkeen poliisi otti autolla liikkeellä olleet kolme epäiltyä kiinni.

Esitutkinnassa selvisi poliisin mukaan, että yksi miehistä oli piiloutunut tavarataloon ennen sulkemisaikaa. Yöllä mies oli poliisin mukaan pakannut reppuun myöhemmin metsästä löytyneitä puhelimia, pysytellyt piilossa ja poistunut aamulla myymälästä pikkuostoksen yhteydessä.

Epäillyn yölliset toimet olivat laukaisseet hälytyksen, mutta epäilty oli poliisin mukaan piiloutunut ja häntä ei oltu löydetty.

Poliisi sai anastetun omaisuuden haltuunsa vahingoittumattomana. Epäillyt ovat yhä tutkintavankeudessa, ja tapaus etenee syyteharkintaan viikon kuluessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat