Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvinkäältä varastetusta matkailuvaunusta ilmoitettiin Facebookissa – löytyi vain tunteja myöhemmin Helsingistä

Yöllä töistä palannut järjestyksenvalvoja tunnisti varkausilmoituksessa näkemänsä vaunun ja hälytti poliisin, kertoo matkailuvaunun omistava yritys.

Kotimaa
 

Matkailuvaunuja ja -autoja myyvä yritys kertoo saaneensa varastetun matkailuvaununsa takaisin pikavauhtia, kiitos Facebook-yhteisöpalvelun.

Yritys kertoo tiedotteessaan, että työntekijä huomasi tiistaina aamulla töihin tullessaan uuden vaunun kadonneen Hyvinkään myymälän pihalta.

Saadakseen vaunun takaisin yritys päätti julkaista varkaudesta ilmoituksen Facebookissa. Vaunusta luvattiin myös tuntuva löytöpalkkio.

Varkausilmoitusta jakoi tiistaina peräti 1 300 ihmistä, yritys kertoo.

Some-kampanja kannatti, sillä vaunu löytyi Helsingin Roihuvuoresta jo varhain keskiviikkona. Yrityksen mukaan ilmoituksen julkaisemisesta vaunun löytymiseen kesti vain seitsemän tuntia.

Vaunun löytänyt järjestyksenvalvojana työskentelevä mies oli tiedotteen mukaan palaamassa kotiinsa aamuyöllä, kun humalainen miesporukka kiinnitti hänen huomionsa. Porukan lähellä oli matkailuvaunu, jonka mies tunnisti Facebookin varkausilmoituksesta.

Järjestyksenvalvoja soitti ensin ilmoituksen julkaisseeseen yritykseen ja sen jälkeen hätäkeskukseen. Paikalle saapunut poliisi totesikin miehen havainnon oikeaksi ja otti rikolliset kiinni.

Kuten luvattua, yritys palkitsee vaunun löytäjän lupaamallaan 1 000 eurolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat