Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julkaistu: Poliisin uusi ohjelma alkaa syynätä passinhakijoiden kasvokuvia

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Poliisi pyrkii paljastamaan uuden sähköisen kasvojentunnistusohjelman avulla sellaiset väärinkäytöstapaukset, joissa vilpillinen henkilö hakee passia tai henkilökorttia väärän ihmisen kuvalla. Uusi ohjelma on tulossa käyttöön loppuvuoden aikana. Poliisi voi hyödyntää sitä myöhemmin myös rikosten tutkinnassa.

Helsingin hotellibuumi jatkuu. Rakennusyhtiö SRV suunnittelee hotellin rakentamista Kalasatamaan. Kiinteistöviraston virastopäällikkö Jaakko Staufferin mukaan yhtiön laatima suunnitteluvaraushakemus on tulossa Helsingin kiinteistölautakunnan käsiteltäväksi elo- tai syyskuussa.

Maailman antidopingtoimisto Wada on huolestunut Brasilian dopingtestauksesta. Brasiliassa lopetettiin urheilijoiden dopingtestit kuukautta ennen tänään perjantaina alkavia Rion olympialaisia.

Lue myös tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan mukaan viljatuotteiden syömisestä syntyviä vatsanväänteitä aiheuttaa todennäköisesti heikentynyt suolen seinämä, joka päästää verenkiertoon mikrobeja ja ravintoaineiden osasia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat