Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi tutkii naisen murhaa Loviisassa – poliisikoira loukkaantui vakavasti epäillyn kiinniotossa

Murhasta epäilty mies jäi kiinni myöhään perjantai-iltana. Hän yritti paeta poliisia autolla ja jalkaisin.

Kotimaa
 

Poliisi tutkii Loviisassa torstain ja perjantain välisenä aikana tapahtunutta henkirikosta. Vuonna 1974 syntynyt nainen löytyi kuolleena kotinsa lähistöltä perjantai-iltana, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Uhrin löysi hänen tuttavansa, joka ilmoitti asiasta poliisille perjantaina noin klo 18.20. Poliisin mukaan uhri asui yksin Loviisan Koskenkylässä.

Teosta epäilty vuonna 1988 syntynyt mies jäi kiinni noin kuusi tuntia myöhemmin. Hän yritti paeta poliisia autolla ja jalkaisin.

Takaa-ajo alkoi, kun epäilty oli liikkunut autolla tapahtumapaikan läheisyydessä. Hän ei totellut poliisin pysähtymismerkkiä, vaan kiihdytti karkuun. Takaa-ajon jälkeen mies pysäytti autonsa ja pakeni maastoon jalan.

Poliisi kertoo seuranneensa miestä ja käyttäneensä voimakeinoja hänen kiinniotossaan. Epäilty sai vammoja, jotka vaativat lääkärin hoitoa. Poliisikoira sai kiinniotossa vakavia vammoja.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro yksityiskohtia epäillyn kiinniotosta.

Poliisin mukaan tekijä ja uhri eivät tämänhetkisen tiedon mukaan tunteneet toisiaan. Tapausta tutkitaan murhana tekotavan erityisen raakuuden vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat