Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Omakotitalot paloivat Salossa ja Jyväskylässä – asukkaat pelastautuivat itse ulos

Kotimaa
 

Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Salon Perniössä maanantaina aamuyöllä. Kukaan ei loukkaantunut palossa. Aaljoentiellä sijaitsevassa talossa oli syttymishetkellä kolmen aikaan kolme asukasta. He heräsivät palovaroittimen ääneen ja ehtivät ulos, kertoo päivystävä palomestari Mikko Särmä Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta. Sisätilat olivat kuitenkin jo täyttyneet savulla, kun asukkaat siirtyivät ulos.

Tuli ei levinnyt muihin rakennuksiin. Aamuseitsemältä Perniön palopaikalla olivat käynnissä jälkisammutustyöt. Palon syttymissyy ei ollut selvillä.

Maanantain vastaisena yönä sattui rakennuspalo myös Jyväskylässä. Koivukadulla sijaitseva vuonna 1945 rakennettu omakotitalo syttyi hieman ennen viittä.

Myös Jyväskylässä asukkaat selvisivät palosta vahingoittumatta. Talossa oli syttymishetkellä kotona kolme ihmistä. Yksi heistä herätti herätti muut, ja kaikki pääsivät ulos omin avuin.

Koivukadun palopaikalla pelastuslaitos purki aamuseitsemän aikaan talon rakenteita mahdollisten palopesäkkeiden löytämiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat