Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Savon Sanomat: Antti Rinne jakaisi Postin kahtia turvatakseen jakelun koko maassa

Antti Rinne ehdottaa, että valtion omistama Posti Group jaettaisiin julkisen palvelun yhtiöksi ja markkinoiden ehdoilla toimivaksi yhtiöksi.

Kotimaa
 
Timo Hartikainen / Lehtikuva
Antti Rinne SDP:n eduskuntaryhmän työvaliokunnan ja puoluejohdon kesäkokouksessa Kuopiossa keskiviikkona.
Antti Rinne SDP:n eduskuntaryhmän työvaliokunnan ja puoluejohdon kesäkokouksessa Kuopiossa keskiviikkona. Kuva: Timo Hartikainen / Lehtikuva

Oppositiopuolue SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne jakaisi valtion omistaman Posti Groupin kahdeksi yhtiöksi turvatakseen postinjakelun, kertoo Savon Sanomat.

Yhdestä osasta tulisi julkisen palvelun yhtiö ja toisesta markkinoiden ehdoilla toimiva. Rinteen mukaan verorahoilla rahoitettava julkisen palvelun yhtiö turvaisi postinjakelun koko maassa.

”Voisi olla järkevää irrottaa julkisen palvelun velvoite nykyisestä Postissa. Silloin voidaan huolehtia siitä, että vähintään viisipäiväinen jakelu viikossa toteutuu”, Rinne kertoo Savon Sanomille.

Rinteen mukaan markkinaehtoisesti toimiva yhtiö voisi hoitaa Postin muita tehtäviä kuten taloushallinnon palveluita.

Julkisen palvelun yhtiö helpottaisi Rinteen mukaan myös painettujen sanomalehtien ja aikakauslehtien asemaa. Lehdet voisivat Rinteen mielestä tukea ja pääomittaa yhtiötä.

Viestinnän keskusliiton ja Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi pitää ehdotusta mielenkiintoisena ja sanoo, että asia on selvitettävä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat