Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uimari katosi maanantaina Olkiluodon voimalaitoksen edustalla – etsinnät jatkuvat edelleen

Viranomaisten työtä ovat vaikeuttaneet muun muassa kova tuuli ja erityisen haastava sijainti. Kadonnut mies on ilmeisesti hukkunut.

Kotimaa
 
Meri Liukkonen

Noin 30-vuotias raumalaismies katosi maanantaina ennen iltakuutta Olkiluodon voimalaitoksen edustalla Eurajoella, tiedottaa poliisi. Miehen etsintöjä jatketaan edelleen aktiivisesti.

Kadonnut mies oli ollut kaveriensa kanssa veneilemässä ja uimassa voimalaitoksen poistovesialueella, jossa vesi on selvästi keskimääräistä lämpimämpää. Poliisi on pääosin selvittänyt katoamishetken aikaisten tapahtumien kulun. Kadonnut mies oli mennyt uimaan kahden muun miehen kanssa. Kesken uimisen hän oli vajonnut veden alle ja ilmeisesti hukkunut.

Eri viranomaiset käynnistivät etsinnät välittömästi maanantai-iltana. Poliisitiedotteen mukaan vesietsintöjä ovat kuitenkin viime päivinä merkittävästi haitanneet kova tuuli, korkea aallokko, erityisen haastava sijainti sekä vaikeasti ennakoitavat merivirtaukset.

Poliisi, muut viranomaiset sekä voimalaitoksen oma pelastuslaitoshenkilöstö jatkavat etsintöjä edelleen yhteistyössä.

Poliisi epäilee seurueen venettä kuljettanutta eurajokelaista miestä vesiliikennejuopumuksesta. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin lukeman 1.01 milligrammaa alkoholia hengitysilmassa, mikä vastaa noin 2,3 promillea.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat