Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päihtynyt 16-vuotias pakeni poliisia kilvettömällä autolla Varkaudessa – vastaantulijat joutuivat väistämään

Paetessaan kuljettaja ajoi useasti päin punaisia liikennevaloja. Lisäksi reitti kulki liikenteenjakajan väärältä puolelta ja välillä vastaantulevien kaistalla.

Kotimaa
 

Päihtynyt 16-vuotias poika pakeni poliisia Varkaudessa aiheuttaen useita vaaratilanteita lauantaina.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen, että illan aikana Varkauden taajama-alueelta oli tullut useita ilmoituksia rekisterikilvettömästä henkilöautosta. Kuljettajan holtiton ajotapa oli kiinnittänyt sivullisten huomion.

Auto havaittiin Varkauden keskustan alueella hieman ennen puoltayötä. Poliisit huomattuaan kuljettaja lähti kiihdyttäen karkuun. Paetessaan kuljettaja ajoi useasti päin punaisia liikennevaloja. Lisäksi reitti kulki liikenteenjakajan väärältä puolelta ja välillä vastaantulevien kaistalla.

Poliisin mukaan taajama-alueella oli puolenyönaikaan runsaasti myös muuta liikennettä. ja vastaantulijat joutuivat väistämään pakenijaa, jotta törmäyksiltä vältyttiin.

Pakenijan autosta pettivät lopulta renkaat, jolloin kuljettaja joutui hiljentämään ja poliisit saivat auton pysäytettyä.

16-vuotias kuljettaja todettiin päihtyneeksi ja käytössä ollut auto liikenteestä poistetuksi. Kyydissään teinillä oli pakomatkansa aikana kaksi matkustajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat