Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julkaistu – Lyhennettyjen metrojen ensimmäinen aamu oli yhtä sekasotkua

Metrojunat lyhenivät kuudesta vaunusta neljää, ja samalla myös aikataulut tiivistyivät. Monille matkustajille metrojen lyheneminen tuli kuitenkin maanantaina aamulla yllätyksenä.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan maanantaina muun muassa lyhennettyjen metrojen aiheuttamasta sekasotkusta Helsingissä.

Metrojunat lyhenivät kuudesta vaunusta neljää, ja samalla myös aikataulut tiivistyivät. Monille matkustajille metrojen lyheneminen tuli kuitenkin maanantaina aamulla yllätyksenä, eikä lyhenemisestä muistuttavia tarroja löytynyt kaikilta asemilta. Työmatkaliikennettä sekoitti myös metron tekniset viat, minkä vuoksi aikataulut eivät pitäneet.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan, että väkivaltainen ääriliikehdintä on maltillista Suomessa. Sisäministeriön selvityksen mukaan Suomessa kuitenkin on ääriliikkeitä ja -ryhmiä, jotka käyttävät tai uhkaavat käyttää väkivaltaa viranomaisia, vähemmistöryhmiä tai poliittisia vastustajiaan kohtaan.

HS Illassa puidaan myös viikonloppuna Helsingissä järjestettyä Flow-festivaalia, kerrotaan olympiavoittaja Usain Boltista otetun hauskan kuvan aiheuttamista reaktioista sekä esitellään Suomen Officen päärooliin valittu Sami Hedberg.

Kolumnissa Emmi-Liia Sjöholm ihmettelee, miksi Flow-festivaaleilla ei tarjoiltu omien metsien antimia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat