Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lääkäri: Miesten on edelleen vaikea puhua erektiohäiriöstä

Käytätkö potenssilääkettä? Ota yhteys sähköpostilla ville.vaarne@hs.fi tai kerro kokemuksistasi jutun perässä olevalla kyselyllä.

Kotimaa
 
Ville Vaarne
Pfizer
Tehokkaat potenssilääkkeet vaativat yhä reseptin.
Tehokkaat potenssilääkkeet vaativat yhä reseptin. Kuva: Pfizer

Erektiohäiriöt ovat yhä suomalaisille miehille vaikea puheenaihe, sanoo seksuaaliongelmiin erikoistunut lääkäri Juhana Piha sosiaali- ja terveyspalveluja myyvästä Mehiläisestä.

Pihan mukaan miehet odottavat keskimäärin viisi vuotta ongelmien alkamisesta ennen kuin he hakevat apua. Lääkärin vastaanotolla asia tuodaan esille käynnin lopussa ikään kuin ohimennen.

”Vastaanotolle tullaan useimmiten muulla asialla ja sitten ovelta huikataan, että ai niin, olisi tämmöinenkin asia”, Piha sanoo.

Pihan mukaan erektiohäiriöstä on yhä vaikea puhua, sillä aihe liittyy voimakkaasti miesten itsetuntoon. Niinpä monet miehet kieltäytyvät puhumasta aiheesta ja tilaavat sen sijaan potenssilääkkeitä netistä hyvin arveluttavista lähteistä.

”Netin kautta tilattavista lääkkeistä suurin osa on väärennettyjä”, Piha sanoo.

Laillisista lääkkeistä Viagra on menettänyt viime vuosina suosiotaan, sillä kalliin lääkkeen patenttisuoja meni umpeen vuonna 2010. Nyt samaa ainesosaa sisältäviä kopiolääkkeitä saa huomattavasti edullisemmin. Tehokkaat potenssilääkkeet ovat yhä kaikki reseptilääkkeitä, joten niitä saadakseen pitää uskaltautua lääkärin vastaanotolle.

Käytätkö potenssilääkettä? Kerro kokemuksesi HS:n toimittajalle joko nimellä tai nimettömänä. Ota yhteys sähköpostilla ville.vaarne@hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat