Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moottoripyöräilijä kaahasi poliisia pakoon Salossa, vaikka naismatkustaja putosi kyydistä

Kuljettaja pääsi karkuun, eikä kyydistä pudonnut nainen ole halunnut kertoa, kuka ajoi.

Kotimaa
 

Salossa oli puolenyön aikaan useita vaaratilanteita aiheuttanut takaa-ajo, jossa moottoripyöräiljä ajoi poliisia karkuun suurimmillaan 178 kilometrin tuntinopeudella.

Partio kiinnitti huomionsa Salon keskustassa epävarmasti ajaneeseen moottoripyöräilijään, jolla oli nuori nainen kyydissään ja joka suuntasi 110-tielle kohti Turkua. Poliisi näytti pyörää kuljettaneelle miehelle pysäytysvaloa.

”Partion tarkoituksena oli tarkastaa kuljettajan ajokunto, mutta kuski kiihdytti karkuun”, sanoo rikosylikonstaapeli Tommi Töyry Salon poliisita.

Moottoripyöräilijä ajoi punaisia päin Inkereentien, Hämeentien, Sepänkadun ja Vaskiontien risteyksissä. Hämeentien risteyksessä hän oli törmätä henkilöautoon, joka joutui jarruttamaan voimakkaasti estääkseen kolarin.

Lopulta Paimiontiellä kyydissä ollut matkustaja putosi kyydistä kadulle. Kuljettajaa tämä ei hetkauttanut, vaan hän käänsi pyörän takaisin kohti Saloa. Poliisipartio tarkasti kyydistä pudonneen naisen kunnon, ja ambulanssi vei tämän sairaalaan tutkimuksiin.

Poliisi ei onnistunut saamaan kaahaajaa kiinni, eikä hänen henkilöllisyytensä ole vielä selvinnyt.

”Kyydissä ollut 90-luvun alussa syntynyt nainen ei ole lähtenyt kertomaan, kuka pyörää ajoi. Uskoisin kuitenkin, että tämä juttu selviää”, Töyry sanoo ja lisää, että Vaskiontien reunasta on löydetty hylätty moottoripyörä.

”Se saattaa olla sama pyörä. Partio lähti sitä juuri tarkastamaan. Ainakin sitä kautta saadaan tietää, kuka pyörän omistaa. Ajajahan voi tietysti olla kuka tahansa.”

Salon poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat