Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Huumekuski varasti kaksi moottoripyörää, pakeni poliisikoiraa ja ajoi ulos tieltä

Loukkaantuneen avuksi kutsuttiin pelastushelikopteri.

Kotimaa
 

Poliisi joutui pitkään ja monivaiheiseen takaa-ajoon lauantai-iltana Pornaisissa. Poliisin partio oli erään kiinteistön pihamaalla, kun paikalle ajoi mies, jolla oli miesmatkustaja kyydissään. Kun kuljettaja näki poliisin, hän kääntyi ja lähti pakoon.

Jonkin ajan kuluttua kuski pysähtyi ja päästi matkustajan pois kyydistä ja kaasutti eteenpäin. Takaa-ajon aikana selvisi, että moottoripyörä oli varastettu samana päivänä Järvenpäästä.

Mies ajoi lopulta umpikujaan, hylkäsi pyörän ja pakeni metsään. Läheisen talon asukas oli havainnut tilanteen ja yritti ottaa pakenijan kiinni. Mies kuitenkin riuhtaisi itsensä irti. Poliisi hälytti paikalle useita partioita ja poliisikoiran, joka jäljitti miestä maastossa.

Takaa-ajettu onnistui löytämään pakoreittinsä varrelta toisen moottoripyörän ja lähti ajamaan sillä karkuun. Poliisi kuitenkin havaitsi miehen, ja lyhyehkön takaa-ajon jälkeen tämä ajoi ulos tieltä Pornaisten Järvenpääntiellä.

Loukkaantuneen avuksi kutsuttiin ambulanssi ja pelastushelikopteri, ja hänet vietiin sairaalaan. Mies kertoi käyttäneensä erilaisia huumaavia aineita, ja kävi myös ilmi, ettei hänellä ollut voimassa olevaa moottoripyöräkorttia.

Poliisin tietojen mukaan miehellä ei ole hengenvaaraa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat