Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laatikaisen tutkimuksessa testattiin leivän aiempi versio

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Lauantaina 20. elokuuta sivulla A 19 kerrottiin, että Fazerin kehittämän uuden ruisleivän vaikutus on testattu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen vetämässä tutkimuksessa. Tosiasiassa tutkimuksessa testattiin leivän aiemman kehitysvaiheen versio, jossa on erilaiset valmistusaineet ja eri suolapitoisuus, mutta jonka Fodmap-hiilihydraattien pitoisuus on tavallista ruisleipää matalampi.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat