Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Matkahuolto alkoi myydä VR:n junalippuja

Matkahuolto tarjoaa VR:lle vetoapua lippujen kivijalkamyynnissä.

Kotimaa
 
Tor Wennström / Lehtikuva
Matkahuollon palvelupiste kauppakeskus Kampissa Helsingissä.
Matkahuollon palvelupiste kauppakeskus Kampissa Helsingissä. Kuva: Tor Wennström / Lehtikuva

Matkahuolto on alkanut myydä toimipaikoissaan VR:n junalippuja. Linja-autoliiton omistama Matkahuolto on tähän asti keskittynyt omistajiensa lippujen välitykseen.

Nyt laajentuneen palvelun tarkoituksena on tarjota juna- ja bussiliikenteen lippuja samasta paikasta. Matkahuollon toimipisteistä voi ostaa kaikki yleisimmät VR:n kaukoliikenteen junaliput.

Yhteistyö kattaa lippujen myynnin fyysisissä myyntipisteissä. Matkahuollolla ja VR:llä on jatkossakin erilliset verkkokaupat.

”Henkilökohtainen palvelu toimipaikoissa on osalle asiakkaistamme erittäin tärkeää. Tämä yhteistyö vahvistaa Matkahuollon asemaa joukkoliikenteen lipunmyyjänä niin asemilla kuin verkossa”, kertoo Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Jukka Ylitalo tiedotteessa.

VR puolestaan hyötyy Matkahuollon toimipisteiden verkostosta. Valtion rautatieyhtiö on karsinut myyntipisteitään, lisännyt lippuautomaatteja ja ohjannut asiakkaita nettiin lippuostoksille.

”Yhteistyö mahdollistaa VR:n junalippujen oston entistä helpommin aiempaa useammasta paikasta. Tämä täydentää VR:n kehittyviä digitaalisia palveluja”, toteaa VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen tiedotteessa.

Lippujen yhteismyynti toimii kaikissa Matkahuollon toimipaikoissa pois lukien Espoon, Vantaan ja Helsingin Herttoniemen Matkahuollot.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat