Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julkaistu: Nordea muistuttaa, ettei oma asunto aina riitä eläketurvaksi – remonteista voi päinvastoin syntyä suuret kulut

HS Ilta kokoaa yhteen päivän kiinnostavimmat puheenaiheet ja tärkeimmät uutiset.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Maanantaina kerromme HS Illassa muun muassa siitä, miten suomalaiset turvaavat toimeentulonsa eläkepäivien varalle. Nordean teettämän kyselytutkimuksen mukaan jo yli puolet suomalaisista säästää tai sijoittaa eläkkeelle jääntiä varten. Tutkimuksen mukaan lähes 20 prosenttia suomalaisista luottaa omistusasuntoon eläkepäivien turvana käänteisen asuntolainan kautta. Lisäksi yhdeksän prosenttia suunnittelee muuttavansa pienempään asuntoon tai halvemmalle paikkakunnalle.

Nordean varallisuudenhoidon johtaja Risto Kuoppamäki kuitenkin muistuttaa, että esimerkiksi muuttotappiokunnalla sijaitseva omakotitalo ei juuri tuo turvaa. Asunnosta voi sen sijaan syntyä suuriakin kuluja remonttien vuoksi.

Muissa uutisissa kerromme muun muassa, että osakeasuntojen hinnat jumiutuivat heinäkuussa, Särkänniemen delfiinit totuttelevat uusiin altaisiin Kreikassa ja Ivana Helsinki vaihtaa bisnesmalliaan.

Rosa Meriläinen pohtii kolumnissaan kuukautisia ja kuukautisista puhumista.

Tarjolla ovat myös päivän sarjakuvat, sudoku sekä miniristikko.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat