Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henkilöauton takalasi ammuttiin säröille Kotkassa – poliisi etsii tekijää

Auton takalasi vaurioitui välikohtauksessa. Poliisin mukaan autossa oli ihmisiä, mutta henkilövahinkoja ei kuitenkaan sattunut.

Kotimaa
 

Kotkan Karhulan torilla ollutta henkilöautoa ammuttiin ilmeisesti pienikaliiberisella ampuma-aseella tai ilma-aseella sunnuntaina puolenpäivän aikaan, Kaakkois-Suomen poliisilaitos tiedotti. Auton takaosassa ollut lasi meni ampumisen vuoksi säröille.

Tapauksesta ei kuitenkaan koitunut henkilövahinkoja, kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Korpisammal. HS:n kuuleman silminnäkijähavainnon mukaan autossa olisi lähinnä rikkoutunutta ikkunaa istunut lapsi. Korpisammal ei kuitenkaan vahvistanut tietoa.

”Kyllä autossa joitakin ihmisiä oli, mutta en sano asiasta sen tarkemmin”, Korpisammal sanoi. ”Tämä on vielä siinä mielessä pimeä tapaus, että toistaiseksi on ilmennyt vasta tapauksen seuraukset.”

Torille saapuneet poliisipartiot eivät tavoittaneet ampujaa. Silminnäkijän mukaan poliisi etsi mahdollista epäiltyä läheisestä kerrostalosta ja viereisen rakennuksen katolta.

Tällä hetkellä poliisi tutkii tapausta vaaran aiheuttamisena. Tapauksen tutkinta siirtyy tänään maanantaina Kotkaan.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä tai jotain asiasta tietäviä ilmoittamaan tietonsa puhelimitse numeroon 050 447 9574 tai sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat