Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Mikä Ruotsin turvallisuus­selvityksessä on oleellista?

HS Illassa kooste päivän kiinnostavimmista uutisaiheista.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Ruotsi julkisti perjantaina turvallisuusselvityksen, joka kiinnostaa hyvin paljon myös Suomessa. Selvityksen mukaan sotilaallinen uhka kohdistuu Ruotsiin vain Venäjältä. Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen luonnehtii selvitystä ”aika epäruotsalaiseksi” suorapuheisuutensa ansiosta. Tiilikaisen mukaan selvityksen sävy on hyvin Natoon liittymismyönteinen, vaikka tekstissä useampaan otteeseen sanotaankin, ettei Nato-jäsenyyteen oteta kantaa. Selvityksessä sanotaan myös, että Suomi on vain yksi osatekijä, kun Ruotsi arvioi mahdollista jäsenyyttä Natossa.

Pohjois-Korea ilmoitti tehneensä uuden ydinkokeen, joka tuomittiin maailmalla laajasti. Koe täristi maata myös Suomessa. Kello puoli neljän aikaan aamuyöstä Helsingin yliopiston seismologian instituutin koneiden viisarit alkoivat väpättää. Automaattinen seuranta maapallon 400 asemalta tuotti dataa, joka osoitti seismologisen tapahtuman paikaksi Pohjois-Koreaa.

Lisäksi kerromme HS Illassa muun muassa, että keittiömestari Jaakko Kolmonen on kuollut. Kolmosen televisioura alkoi 1970-luvun alussa. Hän tuli tunnetuksi tv:n ruokaohjelmista, kuten Patakakkonen, Asia on pihvi ja Maukasta mutkattomasti. Patakakkosta esitettiin Yleisradion kanavalla 1990-luvulle saakka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat