Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oletko miettinyt, miten esiinnyt oikein – katso asiantuntijoiden niksit videolta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Oletko miettinyt, miten esiinnyt oikein?
Oletko miettinyt, miten esiinnyt oikein?
Esiintymistaidon akatemia järjesti jo perinteeksi muodostuneen kurssin, jossa ammattilaiset neuvovat, kuinka kameran edessä tulee toimia. Vinkkejä antavat muun muassa näyttelijä Krista Kosonen ja rap-artisti Redrama. Kuvaus ja leikkaus: Esa Syväkuru

Esiintymistaitoa voi pitää yhtenä Suomen kilpailukyvyn tekijänä. Kameran välillä tapahtuvan vaikuttamisen merkitys kasvaa koko ajan, muistuttaa Esiintymistaidon akatemia.

Akatemia purki käsityksiä selkeästä ja vakuuttavasta esiintymisestä Hotelli Kämpin peilisalissa. Lähetys on nyt katsottavissa uudelleen tämän jutun yhteydestä. Esiintymiskoulutuksen tarkoitus on myös purkaa kliseisiä käsityksiä siitä, mikä mielletään selkeäksi esiintymiseksi.

Esiintymisniksejä antavat muun muassa näyttelijä Krista Kosonen, artisti Redrama ja Hintsa Performacen lääketieteellinen johtaja Pippa Laukka.

Kosonen ja Redrama kertovat omassa osuudessaan, miten kameran edessä tulee esiintyä. Katsojat saavat nähdä harjoituksen, jossa valitusta materiaalista pitää kertoa keskeisin ydin – ja vakuuttavalla tavalla kameran edessä.

Tilaisuuden juontavat akatemian toimitusjohtaja Johannes Lahtela ja luova johtaja Ilkka Tyynelä.

Esiintymiskurssi järjestettiin nyt jo kymmenettä kertaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat