Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Turvapaikanhakijoita epäillään henkirikoksesta Kajaanissa, Hillary Clintonin terveys huolettaa USA:ssa

HS Illassa kooste päivän kiinnostavimmista uutisaiheista.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Pekka Agarth
Poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä epäiltynä Kajaanin Otanmäen henkirikoksesta. Vuonna 1964 syntynyt otanmäkeläinen mies löytyi kuolleena Vuorimiehentien varrelta sunnuntaiaamuna. Kuvassa kynttilöitä lähellä surmapaikkaa.
Poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä epäiltynä Kajaanin Otanmäen henkirikoksesta. Vuonna 1964 syntynyt otanmäkeläinen mies löytyi kuolleena Vuorimiehentien varrelta sunnuntaiaamuna. Kuvassa kynttilöitä lähellä surmapaikkaa. Kuva: Pekka Agarth
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Maanantaina paljastui, että kahden irakilaisen turvapaikanhakijan epäillään tappaneen miehen Kajaanissa. Kyseessä on hyvin poikkeuksellinen rikos, kertoo HS Ilta.

Poliisin tietojen mukaan turvapaikanhakijoiden epäillään syyllistyneen tänä vuonna kaikkiaan vajaaseen kahteentuhanteen rikokseen. Yleisimpiä ovat pahoinpitelyrikokset, näpistelyt ja laittomat uhkaukset.

HS Illan analyysissa kerrotaan, miten demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin horjahtelu syyskuun 11. päivän terrori-iskujen uhrien muistotilaisuudessa saattaa olla ratkaiseva käänne Yhdysvaltain presidenttikisassa.

Clintonin on äkkiä päästävä esiintymään pontevasti televisiokameroiden eteen tai peli voi olla menetetty, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Sami Sillanpää.

Illan kolumnissa Rosa Meriläinen pohtii, miksi ulkonäkövaatimukset voivat muodostua joillekin ihmisille seksin ja rakkauden esteeksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat