Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onko Sipilästä tulossa valtionyhtiöiden despootti? Lataa nyt HS Ilta

HS Ilta kokoaa päivän tärkeimmät uutiset ja keskeiset puheenaiheet.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Timo Heikkala
Anne Berner ja Juha Sipilä keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Oulussa kesäkuussa.
Anne Berner ja Juha Sipilä keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Oulussa kesäkuussa. Kuva: Timo Heikkala
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Onko pääministeri Juha Sipilästä tulossa valtionyhtiöiden ohjauksen despootti, kysyy HS:n politiikantoimittaja Marko Junkkari analyysissään suunnitelmista muuttaa omistajaohjauksen suuntaviivoja. Sipilä kertoi tiistaina blogikirjoituksessaan aikovansa ohjeistaa uudella tavalla valtion sijoitusyhtiö Solidiumin ja valtio-omistajan tehtävänjakoa.

HS-analyysi omistajaohjauksesta on osa tiistain HS Iltaa, joka kokoaa yhteen päivän tärkeimmät uutiset ja kuohuttavimmat puheenaiheet.

Lisäksi kerromme myös muun muassa varustamoiden ja merimiespäällystön sovusta heikentää suomalaislaivoilla työskentelevien suomalaisten perämiesten työehtoja, jotta he pystyvät kilpailemaan EU:n ulkopuolelta tulevien merimiesten kanssa samoista työpaikoista.

Tarjolla on myös näyttävä kuvakooste koirien ystäville: Julkaisemme sarjan vaikuttavia muotokuvia Venezuelan hylätyistä koirista. Maan kurja taloustilanne näkyy myös koirien hoitokodissa, jossa Reutersin toimittaja ja kuvaaja kävivät ikuistamassa elämää nähneitä katukoiria.

Mukana HS Illassa myös sarjakuvat sekä päivän sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat