Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ullakkopalon tutkinta johti Turussa pyromaanin jäljille – keski-ikäistä miestä epäillään nyt useista viime vuosien tulipaloista

Mies oli poliisin mukaan tunnustanut teot esitutkinnan aikana mutta kiistänyt ne myöhemmin.

Kotimaa
 
Henri Sahlström
Turussa roihusi tammikuun alussa tulipalo Ursininkadulla sijaitsevan asuintalon ullakolla.
Turussa roihusi tammikuun alussa tulipalo Ursininkadulla sijaitsevan asuintalon ullakolla. Kuva: Henri Sahlström

Turussa alkuvuonna syttyneen tulipalon takana epäillään olevan useista muistakin tulipaloista epäilty mies.

Lounais-Suomen poliisi kertoo, että 2. tammikuuta Ursininkadulla ullakolla roihunneen tulipalon esitutkinta on valmistunut. Samalla poliisi on yhdistänyt tapaukseen neljä muuta tuhotyötä tai sellaisen yritystä Turussa.

Ensimmäinen tapaus on epäilty tuhotyön yritys joulukuussa 2014, jolloin Yliopistonkatu 9:ssä sytytettiin tuleen tavaraa talon seinustalla. Palo levisi ja täytti rappukäytävän savulla.

Toisessa tapauksessa on kyse epäillystä tuhotyöstä: Yliopistonkatu 36:ssa sytytettiin tammikuussa 2015 saunan paneelit tuleen palavalla nesteellä.

Kolmas tapaus koskee tuhotyön yritystä helmikuussa 2015, jolloin niin ikään Yliopistonkatu 36:ssa on sytytetty tuleen rappukäytävän tuuletusparvekkeen ovi.

Neljännessä tapauksessa taas epäillään tuhotyön yritystä muutaman viikon ajanjaksolla huhti–toukokuussa 2015, jolloin Yliopistonkatu 9:ssä on tungettu muutaman viikon aikana kattolautojen väliin paperia ja yritetty polttaa porttikäytävä.

Tulipalojen aineelliset vahingot poliisi arvioi mittaviksi.

Rikoksista epäilty keski-ikäinen turkulaismies oli poliisin mukaan tunnustanut teot esitutkinnan aikana mutta kiistänyt ne myöhemmin. Häntä pidettiin tutkinnan alkuvaiheessa vangittuna ja sen jälkeen matkustuskiellossa.

Tapaukset on siirretty syytehankintaan Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon törkeänä tuhotyönä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat