Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Postinjakajat tarjoavat nyt haravointia, mutta vain aurinkoisella säällä – kaksi tuntia maksaa 75 euroa

Posti ryhtyy tarjoamaan myös syyslehtien kuljetuspalvelua. Korkeintaan viiden lehtisäkin kuljetus maksaa 40 euroa.

Kotimaa
 
Posti
Haravointi on Postin tuorein palvelu.
Haravointi on Postin tuorein palvelu. Kuva: Posti

Postinjakajat ryhtyvät keskiviikosta alkaen tarjoamaan haravointipalveluja. Palvelu sisältää kaksi haravointikertaa asiakkaan valitsemina tiistaipäivinä syys–marraskuussa.

Haravoita postinkantajat eivät kuitenkaan ryhdy kantamaan, vaan haravointi tapahtuu asiakkaan omalla haravalla. Asiakkaan haravan on oltava ehjä ja aikuisten käyttöön mitoitettu.

Postinjakaja ei myöskään haravoi sateella. Jos sovittuna tiistaina ropsuttaa vettä, niin haravointi siirretään perjantaiksi.

Haravoinnin voi myös tilata mökilleen, muttei mihin tahansa korpimökkiin. Vapaa-ajanasunnon pitää sijaita kilometrin säteellä vakituisen postinjakelun piirissä olevasta postilaatikosta.

Kaksi puolen tunnin haravointia maksaa yhteensä 40 euroa. Perusteellisemmat kahden tunnin haravoinnit maksavat 75 euroa.

Haravointipostinjakajat voi tilata Postin verkkokaupan kautta osoitteesta www.posti.fi/haravointi tai Postin omista myymälöistä syys–marraskuun aikana.

Posti ryhtyy tarjoamaan myös syyslehtien kuljetuspalvelua. Lehdenkuljettajapostinjakajat työskentelevät myös tiistaisin. Korkeintaan viiden lehtisäkin kuljetus maksaa 40 euroa.

Haravointi ja lehtienkuljetus ovat osa Postin kehittelemiä kotipalveluja, joihin kuuluvat myös muun muassa vanhusten ateriakuljetukset. Posti pyrkii luomaan uusia palveluja, koska perinteisen postin määrä laskee noin kymmenen prosenttia vuodessa.

Viime kesänä postinkantajat kokeilivat nurmikonleikkuuta. Postin mukaan asiakkaat ovat olleet kovin tyytyväisiä ruohonleikkuripostinjakelijoiden leikkuujälkeen.

”Asiakaskyselymme vastaajista 95 % suosittelisi ruohonleikkauspalvelua ystävilleen”, Posti tiedottaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat