Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Kulut turvapaikanhakijoista vähenevät, toimeentulotuen saajia entistä enemmän – tällainen on budjettiesitys

Lataa HS:n digitaalinen iltapäiväpainos nyt mobiililaitteeseesi.

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Anni Reenpää / Lehtikuva
Maahanmuuttajat opiskelivat suomea Evitskogin vastaanottokeskuksessa Kirkkonummella viime heinäkuussa.
Maahanmuuttajat opiskelivat suomea Evitskogin vastaanottokeskuksessa Kirkkonummella viime heinäkuussa. Kuva: Anni Reenpää / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hallitus julkisti torstaina esityksensä ensi vuoden budjetiksi. Esityksestä paljastuu muun muassa se, että turvapaikanhakijoiden vastaanoton kustannukset pienenevät 45 prosentilla ensi vuonna tähän vuoteen verrattuna. Taustalla on turvapaikanhakijoiden määrän väheneminen.

HS Illassa kerrotaan myös muista ensi vuoden budjettiin liittyvistä uudistuksista. Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) esimerkiksi varautuu siihen, että ensi vuonna toimeentulotuen piirissä olisi liki 490 000 tuensaajaa. Tänä vuonna toimeentulotukea saa 350 000 henkilöä.

Torstain HS Illassa kerrotaan myös, että Helsingissä testataan pian uutta mullistavaa syövänhoitomenetelmää. Yhdysvaltalainen yritys rakentaa neutronisuihkun tuottavan nuBeam-laitteiston Helsingin Meilahden sairaala-alueen voimakeskukseen.

Uusi maavertailu taas maalaa Suomesta synkän kuvan: nuorista miehistä joka viides on koulutuksen ja työvoiman ulkopuolella.

Näiden ja muiden päivän uutisten lisäksi tarjolla on perinteiseen tapaan myös Maailma kuvina -kooste, Fok_it ja Rip Kirby -sarjakuvat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat