Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turun Sanomat: Valtio vuokraa tiloja Cannonballin liivijengille Turussa

Krp selvittää, miten rikollisryhmä on päätynyt Senaattikiinteistön vuokralaiseksi.

Kotimaa
 

Keskusrikospoliisi (Krp) ryhtyy selvittämään, miten moottoripyöräjengi Cannonball MC päätyi Suomen valtion pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi Turussa, kertoo Turun Sanomat. Lain mukaan tilojen luovuttaminen rikollisryhmän käyttöön on rikos.

Cannonballin jäseniä on tuomittu monista rikoksista. Viime vuonna neljä Cannonballin jäsentä tuomittiin osallistumisesta järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan Helsingissä.

Cannonball on käyttänyt Turun ratapihan pohjoispuolella sijaitsevia tiloja yli kymmenen vuotta. Tilat omistaa valtion kiinteistöyhtiö Senaattikiinteistöt.

Turun Sanomien mukaan Senaattikiinteistöt kiistää tehneensä vuokrasopimuksen liivijengin kanssa. Tilat on vuokrattu Turun konepyöräyhdistys ry:lle.

Krp:n mukaan vuokralainen on Cannonballin turkulaisjäsenten hallinnoima bulvaaniyhdistys. Cannonballin toiminta on ollut erittäin näkyvää Tavarakadulla.

Krp:n mukaan Cannonballin toiminta on ollut erittäin näkyvää Tavarakadulla. Osoitteeseen on tehty kotietsintöjä, ja kerhotiloista on julkaistu kuvia lehdissä.

Vuokralaiset siirtyivät Senaatille kahdeksan vuotta sitten kiinteistön mukana Ratahallintokeskukselta. Turun Sanomien mukaan Senaatti sanoo vuokrasopimuksen nyt irti.

Moottoripyöräjengit ovat laajentaneet toimintaansa Suomessa viime vuosina. HS kertoi toukokuussa, miten jengit ovat kasvaneet jopa niin isoiksi, että muilta rikollisilta loppuu tila.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat