Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Otanmäen henkirikoksen uhri valikoitui sattumalta

Poliisin mukaan epäillyt ovat kertoneet tapahtumista kuulusteluissa.

Kotimaa
 

Kajaanin Otanmäessä syyskuun puolivälissä tapahtuneen henkirikoksen tutkinta on edennyt, ja rikosnimikkeet ovat täsmentyneet. Tapausta tutkitaan tapon lisäksi nyt törkeänä ryöstönä ja maksuvälinepetoksena.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että uhria oli lyöty nyrkillä ja puukolla. Häntä oli myös potkittu. Poliisi epäilee, että mies kuoli tilanteessa saamiinsa vammoihin. Kuolinsyy varmistetaan oikeuslääketieteellisellä tutkimuksella.

Mieheltä oli viety puhelin ja pankkikortteja. Rikosylikomisario Jarkko Maksniemen mukaan poliisi epäilee, että uhrin kortteja on käytetty pankkiautomaatilla.

Teoista epäillään kahta irakilaista turvapaikanhakijaa. Samojen miesten epäillään myös ryöstäneen toisen paikallisen miehen samana yönä.

Mies oli poliisin mukaan kaadettu maahan ja häntä oli kuristettu. Häneltä vietiin puhelin ja vähäinen määrä rahaa. Mies ei saanut vakavia vammoja.

Poliisin mukaan epäillyt ovat kertoneet tapahtumista kuulusteluissa, ja on käynyt ilmi, etteivät he tunteneet uhreja entuudestaan. ”Epäillyt ovat kertoneet, että uhrit valikoituivat sattumalta”, Maksniemi sanoo.

Epäillyillä oli ollut ennen tekoja riitaa paikallisten kanssa ravintolan tuntumassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat